A F S P R A K E N . P O L I C Y


Wij raden je aan om een kwartier voor aanvang van je behandeling aanwezig te zijn zodat je eerst even wat kunt drinken, alvast ons intakeformulier kan invullen en ontspannen aan je behandeling kunt beginnen.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kan je de afspraak kosteloos minimaal 48 uur van te voren afzeggen. Bij het te laat afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de behandelingsprijs in rekening te brengen.

 

H Y G I Ë N E . P O L I C Y


Bij ChiFame gaan we zorgvuldig om met hygiëne. Voordat we aan de behandeling beginnen worden de handen gewassen en gedesinfecteerd met een desinfectant van SpaRituals. Dit voorkomt verspreiding van bacteriën. Waar nodig zullen wij met handschoenen werken.


Wij gebruiken een ultrasoon apparaat om onze instrumenten grondig te reinigen, zodat ze weer veilig en zonder risico van besmetting gebruikt kunnen worden voor de volgende klant.

Bij iedere klant wordt een nieuwe vijl gebruikt die je na de behandeling mee krijgt en ons voetenbad wordt na iedere behandeling gedesinfecteerd. Bij kalknagels wordt er door ons niet gelakt met de lakjes die wij open hebben staan, wegens hygiënische redenen. Het is wel mogelijk om bij ons een lakje aan te schaffen of je eigen lak van huis mee te nemen. Bij de suikerontharing van Pandhys wordt voor iedere klant een nieuw bolletje suikerpasta gebruikt.