Signature Eyebrows


Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking van je gezicht. ChiFame is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte wenkbrauw. Er wordt gebruik gemaakt van de suikerpasta van Pandhy's en de tweezerman.

Werkwijze


Als eerst kijken we naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauw en de vorm van je gezicht alvorens we de vorm, dikte en hoogte bepalen.

Het perfecte wenkbrauwmodel verschilt natuurlijk per persoon.

Na het reinigen en voorbehandelen van de huid wordt de suikerpasta in tegenovergestelde richting van de haartjes aangebracht, daarna worden de haartjes met de haargroei mee verwijderd en met pincet nagelopen. De wenkbrauwen worden nabehandeld met rozenwater en een etherische olie om de poriën te sluiten en de huid te verzorgen en kalmeren. Indien gewenst krijgen je wenkbrauwen een touch-up met een biologische wenkbrauwpoeder.

Voordelen


-Pandhy's suikerpasta bestaat slechts uit lichaamseigen stoffen (glucose,fructose en water.) Hierdoor veroorzaakt onze suikerpasta geen allergieën.

 

-Doordat de haartjes in de richting van de haargroei worden  getrokken en de suikerpasta alleen aan de haren hecht en niet aan de levende huidcellen doet deze manier van ontharen minder pijn dan de bekende harstechniek.

 

-Het bijwerken/opvullen van je wenkbrauwen voeren we uit met biologische make-up zodat je huid niet verstopt en niet gaat irriteren.


Prijslijst

TEEN BROWS   (tm 19 jaar) **

€ 12,50TEEN BROWS DELUXE  (tm 19 jaar) **

€ 17,50TEEN HENNA BROWS DELUXE  (tm 19 jaar) **

€ 27,50PRETTY EYEBROWS

€ 15,-


Perfecte wenkbrauwen.


PRETTY EYEBROWS DELUXE

€ 22,50


Perfecte wenkbrauwen + verven.


PRETTY HENNA EYEBROWS DELUXE

€ 32,50


Perfecte wenkbrauwen + verven.


Colouring

VERVEN WIMPERS OF WENBRAUWEN

€ 15,-


VERVEN WIMPERS EN WENKBRAUWEN

€ 25,-Ben je geinteresseerd in 1 van onze wenkbrauwbehandelingen ?     Boek dan hier een afspraak