Signature Eyebrows


Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking van je gezicht. ChiFame is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte wenkbrauw. Er wordt gebruik gemaakt van de suikerpasta van Pandhy's en de tweezerman.

Werkwijze


Als eerst kijken we naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauw en de vorm van je gezicht alvorens we de vorm, dikte en hoogte bepalen.

Het perfecte wenkbrauwmodel verschilt natuurlijk per persoon. Na het reinigen en voorbehandelen van de huid wordt de suikerpasta in tegenovergestelde richting van de haartjes aangebracht, daarna worden de haartjes met de haargroei mee verwijderd en met pincet nagelopen. De wenkbrauwen worden nabehandeld met rozenwater en een etherische olie om de poriën te sluiten en de huid te verzorgen en kalmeren. Indien gewenst krijgen je wenkbrauwen een touch-up met een biologische wenkbrauwpoeder.

Voordelen


-Pandhy's suikerpasta bestaat slechts uit lichaamseigen stoffen (glucose,fructose en water.) Hierdoor veroorzaakt onze suikerpasta geen allergieën.

 

-Doordat de haartjes in de richting van de haargroei worden  getrokken en de suikerpasta alleen aan de haren hecht en niet aan de levende huidcellen doet deze manier van ontharen minder pijn dan de bekende harstechniek.

 

-Het bijwerken/opvullen van je wenkbrauwen voeren we uit met biologische make-up zodat je huid niet verstopt en niet gaat irriteren.


Prijslijst

TEEN BROWS   (tm 19 jaar) **

€ 15,-TEEN BROWS DELUXE  (tm 19 jaar) **

€ 20,-TEEN HENNA BROWS DELUXE  (tm 19 jaar) **

€ 30,-PRETTY BROWS  REFRESH

€ 15,-


Model bijwerken.

PRETTY BROWS  SHAPING

€ 20,-


Perfect model aanbrengen.


Colouring

PRETTY BROWS DELUXE

€ 25,-


Perfecte wenkbrauwen + verven.


PRETTY HENNA BROWS DELUXE

€ 35,-


Perfecte wenkbrauwen + verven.


VERVEN WIMPERS OF WENBRAUWEN

€ 17,50VERVEN WIMPERS EN WENKBRAUWEN

€ 27,50COMBI-TREATMENT: BROWS & HAIR

20% Korting


Let op: Bij het boeken van een browtreatment + 1 van onze Organic Hairtreatments

binnen een tijdsbestek van een week ontvang je 20% korting op je wenkbrauwen.


Ben je geinteresseerd in 1 van onze wenkbrauwbehandelingen ?     Maak dan hier een afspraak