Let op ! Vanwege ons zomerrooster kan het tot eind augustus voorkomen dat zendingen later bezorgd worden dan normaal. Gemiddeld 3 tot 6 werkdagen. Excuus voor het ongemak.


I CREATE LIFT VOLUMIZING FOAM - 6 oz

Een volume mousse.

Deze lightweight styler wordt gebruikt om textuur toe te voegen, volume te verhogen, krullen te definiëren, nat en/of  droog haar vorm te geven, in model te brengen of als refresher tussen je wasbeurten in.

Geschikt voor alle haartypes.

€ 29,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

INNER PEACE WHIPPED CREME TEXTURIZER - 3.4 oz

Een stylingcrème om volume en textuur te creëren.

Houd het haar in evenwicht met een lightweight  creme geformuleerd met gecertificeerde biologische sheaboter en bijenvriendelijke honing die het haar hydrateren terwijl er meer definitie aan het haar wordt toegevoegd. Deze ultra-hydraterende, petroleumvrije formule beschermt tegen vocht en elimineert  frizz.

Geschikt voor alle haartypes.

€ 25,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

QUIET CALM CURL CONTROL - 10 oz

Een stylinglotion om krullen te vormen en te definiëren

Hydrateerd en definieerd  krullen, gaat frizz tegen met deze stylingcrème. Bestaat uit een perfecte mix van gecertificeerde biologische shea butter, rooibosthee en honingextract. Een mix van gecertificeerde biologische sinaasappelbloemolie en frangipani creëeren  een geur beleving van Peace & Balance.

Geschikt voor alle haartypes.

€ 27,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

I CREATE HOLD - 10 oz

Een stylinggel

Deze stylinggel creëerd  hold van roots to ends, geformuleerd met gecertificeerde organische honing die fungeert als een natuurlijke hars, en rooibosthee voor een sterke antioxidant. Brandnetel en rozemarijn zorgen voor een ongelooflijke glans en krachtige hold.

Ideaal voor gemiddeld tot dik haar.

€ 27,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

I CREATE FINISH - 10 oz

Een veelzijdige haarspray die zorgt voor glans en hold

Bereik een mooie glanzende hold met deze fijne haarlak geformuleerd met gecertificeerde biologische honing die fungeert als een natuurlijke hars, en organische rooibosthee voor antioxidantenzorg. Aloë en rijsteiwitten hydrateren en versterken elke streng, waardoor het haar vol en glanzend is.

Geschikt voor alle haartypes.

€ 27,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

I CREATE VOLUME - 10 oz

Een volumegevende lotion

Verhoog het volume van roots to ends met deze volumiserende gellotion geformuleerd met gecertificeerde biologische honing en aloë vera om volume te geven aan het meest fijnste haar. Tarwe-aminozuren en eucalyptus voegen vocht toe en geven meer volume en glans.

Geschikt voor alle haartypes.

€ 27,00

  • Levertijd: 1-3 dagen