Let op ! Vanwege ons zomerrooster kan het tot eind augustus voorkomen dat zendingen later bezorgd worden dan normaal. Gemiddeld 3 tot 6 werkdagen. Excuus voor het ongemak.


REFRESH DRY SHAMPOO - 2.37 oz

Deze droog shampoo refreshed je haar zonder het te hoeven wassen. Verwijdert overtollige olie, creëert volume en textuur. Tapiocazetmeel en toverhazelaar helpen overtollige vetten onttrekken, terwijl gecertificeerde biologische honing meer volume en glans geeft.

Geschikt voor de meeste haartypes.

€ 25,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

HYDRATING CREAM HAIRBATH - 10 oz

Een luxe hydraterende shampoo voor dik, dorstig haar dat het haar van binnenuit versterkt. Essentiële oliën van salie en tamanu helpen je lichaamseigen vetten in balans te brengen voor een gezonde hoofdhuid, terwijl  het, het haar voedt,verzacht en glad maakt. Deze super lichte siliconen-vrije formule geeft het haar veerkrachtig, zonder residu.

Ideaal voor dik, grof en droog haar.

€ 29,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

COLOR AWAKENING HAIRBATH - 10 oz

Een zachte shampoo die ideaal is voor gekleurd haar om de kleur nieuw leven in te blazen.

Deze shampoo brengt nieuw leven in het haar en behoudt je haarkleur langer.  Vervaardigd met kokos- en pompoenpitolie, sheaboomboter en andere verzachtende plantaardige ingrediënten die de kleur verbeteren, beschermen en van nature schoon, gezond en levendig haar produceren, zonder residu, droogheid of vervaging.

Ideaal voor medium, gekleurd of droog haar.

€ 29,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

PURE HARMONY HAIRBATH-10 oz

Een zachte reinigingstherapie om het vochtgehalte te verhogen.

Verhoog het vocht met een zachte reinigingsshampoo. Vervaardigd uit extracten van aloë, pompoenpitten, sheaboomboter en kokosolie, reinigen het haar , terwijl oranje bloemolie de zintuigen stimuleren. Deze sulfaatvrije formule zorgt voor een perfecte balans tussen het haar, waardoor het gezond en vol blijft, zonder residu of droogte.

Ideaal voor fijn tot medium haar.

€ 29,00

  • Levertijd: 1-3 dagen