Let op ! Vanwege ons zomerrooster kan het tot eind augustus voorkomen dat zendingen later bezorgd worden dan normaal. Gemiddeld 3 tot 6 werkdagen. Excuus voor het ongemak.


HYDRATING CREAM CONDITIONER - 10 oz

Een luxe hydraterende conditioner voor droog en dorstig haar.

Maximaliseer vocht met deze verzachtende, luxe conditioner. Gecertificeerde biologische monoi-olie en aloë versterken de haarzakjes, maakt het haar glad  en gaat frizz tegen, terwijl oranje bloemolie een prachtige glans geeft. Deze siliconenvrije formule houdt het haar gehydrateerd en natuurlijk mooi.

Ideaal voor dik, grof en krullend haar.

€ 32,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

SWEET SPIRIT LEAVE IN CONDITIONER - 10 oz

Een lightweight detangling spray die het vochtgehalte  verhoogt.

Ontklit en stimuleer het vochtgehalte met deze lightweight leave-in conditioning spray met verzachtende oliën, geurige kruiden, bloemenessenties en een vleugje honingbijvriendelijke honing voor volume en behoudt van je structuur. Lavendel voegt een delicate, helende geur toe. Gecertificeerde biologische plantenextracten laten het haar vrij  en ready voor elke stijl.

Ideaal voor alle haartypes.

€ 27,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

PURE INSPIRATION DAILY CONDITIONER- 10 oz

Een lichtgewicht conditioner om vocht te verhogen

Verhoog het vocht met deze lichtgewicht, ontwarrende conditioner. Vervaardigd met rijstzemelenolie en aloë om de haarschacht te versterken en glad te maken, terwijl de oranje bloemolie een prachtige glans geeft. De siliconenvrije formule elimineert frizz, waardoor het haar gehydrateerd en gezond blijft.

Ideaal voor fijne tot medium haartypes.

€ 32,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

COLOR RADIANCE DAILY CONDITIONER - 10 oz

Een voedende conditioner om de kleur nieuw leven in te blazen.

Breng nieuw leven in gekleurd en droog haar  met deze rijke conditioningcrème gemaakt met rijstvliesolie, aloë vera, avocado, zonnebloem-extract, verzachtende oliën en bloemenessenties. Lightweigt en geeft geen build up, het hydrateert en versterkt het haar terwijl het zorgt voor energie en glans.

Ideaal voor medium haartypes, gekleurd of droog haar.

€ 32,00

  • Levertijd: 1-3 dagen