DISCLAIMER


Wie gebruik maakt van de informatie op deze website gaat akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

ChiFame behoudt zich het recht voor deze bepalingen op elk gewenst moment aan te passen. ChiFame is verantwoordelijk voor de inhoud van deze site.

Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

PRIVACY


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Google analytics ;

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers.

Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Er wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde ‘behavioural targeting’ waarmee je op basis van je klikgedrag speciale inhoud krijgt te zien. Je surfgedrag blijft volledig anoniem.

U kunt het gebruik van cookies desgewenst toestaan of verhinderen door de instellingen van uw browser te veranderen.

COPYRIGHT


Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken, zijn in eigendom of licentie bij ChiFame en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van ChiFame is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren of te gebruiken.